EGO / EGO+

DE ELEKTRISCHE HIGHPERFORMANCE SUPERBIKE

Racemotoren zijn ontwikkeld om topprestaties te leveren. Maar om dat ook veilig op straat te doen, is niet eenvoudig: daarmee begint de échte uitdaging eigenlijk pas.

Energica is de exclusieve fabrikant voor de FIM Enel MotoE™, het wereldkampioenschap wegrace voor elektrische motorfietsen. En dat is niet voor niets: onze aanpak is erop gericht je in staat te stellen de immense kracht en acceleratie van onze elektrische superbikes te temmen dankzij hun veiligheidsvoorzieningen, rijhulpsystemen en betrouwbaarheid. Zodat je op een verantwoorde manier in de echte wereld kunt profiteren van de ervaring die we in de racewereld hebben opgebouwd.

Innovatieve software en hoogwaardige techniek vormen de basis voor onze vooruitstrevende ontwerpen. En voor de afzonderlijke componenten nemen we alleen genoegen met de allerhoogste kwaliteit. Alles bij elkaar heeft dat geresulteerd in de krachtigste en meest geavanceerde elektrische motorfietsen ter wereld.

Daarbij zijn we niet over één nacht ijs gegaan: tien jaar lang testen op straat en het circuit staan garant voor een unieke, elektrische rijervaring.

Configureer de EGO en EGO+ hier.

opgelet: de vermelde prijzen op de configurator zijn exclusief BTW.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

Beschikbaar met Sport Black Kit in de volgende kleuren: