RIBELLE

DE ELEKTRISCHE REVOLUTIONAIRE STREETFIGHTER

Meer naked fun dan ooit.

Door het drukke stadverkeer laveren vraagt soms de nodige assertiviteit. Een actieve rijpositie leent zich daar beter voor dan de voorovergebogen houding waarin een superbike je dwingt. Maar misschien breng je je weekeinden liever door op uitdagende slingerwegen dan op het circuit. Of wil je gewoon elke dag op je werk aankomen met een brede smile op je gezicht.

Er is een motorfiets die dat allemaal biedt, zonder dat je ook maar iets aan vermogen, stijl of technologie tekort komt. En zonder dat je ook maar een greintje bijdraagt aan de aantasting van de luchtkwaliteit in de stad: de Energica Eva Ribelle.

Deze scherp gelijnde elektrische streetfighter is gemaakt voor rebelse rijders. Hij heeft hetzelfde lineaire koppel van 215 Nm als de Ego, dezelfde nagenoeg volledig instelbare vering en dezelfde vooruitstrevende technologie. En niet onbelangrijk: dezelfde 21,5 kW long-range lithium-ion accu die goed is voor een bereik tot 400 km in de stad. Het is de enige elektrische streetfighter met een eigen snellaadsysteem. Daarbij wordt de actieradius elke minuut aan de laadpaal vergroot met 6 kilometer stedelijk bereik, 82% sneller dan bij enige andere elektrische motorfiets.

Configureer de EVA RIBELLE hier.

opgelet: de vermelde prijzen op de configurator zijn exclusief BTW.

Beschikbaar in de volgende kleuren: